Ik sta graag voor je klaar!

Mijn naam is Ron Babic en ik ben in 2012 voor mij zelf begonnen met Kubus Heerlen nadat ik zo’n 20 jaar als registeraccountant heb gewerkt voor enkele landelijke en regionale accountantskantoren, zoals KPMG, Accon AVM en Koenen & Co.

Dankzij mijn langdurige ervaring in het MKB en het Kubus netwerk kunnen wij u ondersteunen op het gebied van o.a. accountancy, belastingen, administratie. personeel & organisatie, belasting- en bedrijfsadvies etc. en dat tegen tarieven die aanmerkelijk lager zijn dan de tarieven van (middel)grote accountantskantoren, maar met een vergelijkbare kwaliteit en een hogere servicegraad.

Hoewel mijn kantoor voornamelijk gericht is op MKB-cliënten zijn wij ook gelieerd aan Kubus Audit B.V., zodat wij ook grotere ondernemingen kunnen bedienen welke een wettelijke controle plicht hebben.

Een persoonlijke en proactieve relatie met mijn klanten vind ik heel belangrijk. Alleen op deze manier kan ik die kwaliteit leveren waar Kubus en ik voor staan. Wilt u met mij vrijblijvend een keer om de tafel zitten? Laat het mij weten en ik kom graag bij u langs.

Contact opnemen
accountantskantoor kubus heerlen ron babic

Ron Babic

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze diensten

Meer

Voor wie

Meer

Nieuws

Meer

Kubus. Vierkant achter uw zaak.

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.