Over ons

Contactgegevens KUBUS Heerlen

Ron Babic RA

Contactpersoon: Ron Babic RA

 Telefoon: 045-5113008
 E-mail: heerlen@kubus.nl

 

 Adres: Molenaarshof 31
 Postcode: 6417 SB
 Plaats: Heerlen

Ron Babic RA

Mijn naam is Ron Babic en ik ben in 2012 voor mij zelf begonnen met KUBUS Heerlen nadat ik zo'n 20 jaar als registeraccountant heb gewerkt voor enkele landelijke en regionale accountantskantoren, zoals KPMG, Accon AVM en Koenen & Co.

Dankzij mijn langdurige ervaring in het MKB en het KUBUS netwerk kunnen wij u ondersteunen op het gebied van o.a. accountancy, belastingen, administratie. personeel & organisatie, belasting- en bedrijfsadvies etc. en dat tegen tarieven die aanmerkelijk lager zijn dan de tarieven van (middel)grote accountantskantoren, maar met een vergelijkbare kwaliteit en een hogere servicegraad.

Hoewel mijn kantoor voornamelijk gericht is op MKB-cliënten zijn wij ook gelieerd aan KUBUS Audit B.V., zodat wij ook grotere ondernemingen kunnen bedienen welke een wettelijke controleplicht hebben.

Een persoonlijke en pro-actieve relatie met mijn klanten vind ik heel belangrijk. Alleen op deze manier kan ik die kwaliteit leveren waar KUBUS en ik voor staan. Wilt u met mij vrijblijvend een keer om de tafel zitten? Laat het mij weten en ik kom graag bij u langs.